نوروفیدبک در اصفهان

امواج مغزی و نوروفیدبک
هیچ یک از ما انسان ها در شرایط طبیعی و نرمال نمی توانیم در مورد نحوه ی عملکرد هر یک از این واکنش های فیزیولوژیک غیرارادی و امواج مغزی موجود در مغزمان اطلاعات دقیق و روشنی داشته باشیم. به خودتان نگاه کنید!
آیا می دانید در حال حاضر امواج مغزی شما در چه وضعیتی قرار دارند؟
علاوه براین وجود هرگونه ناهنجاری و اشکال در روند طبیعی عملکرد امواج مغزی و فرایندهای زیست شناختی در بدن انسان، می تواند منجر به بروز علائم بیمارگونه شود ومی تواند به عنوان علامت و نشانه ای از وجود یک وضعیت بیمارگونه ی جسمانی یا روانی مانند بیش فعالی یا عدم تمرکز مورد توجه قرار بگیرد.
نوروفیدبک، برای مغز انسان مانند یک آینه عمل می کند. ما هر روز با نگاه کردن به آینه متوجه نقائص و اشکالات موجود در ظاهر خودمان می شویم.
.
این افزایش آگاهی و شناخت به فرد کمک می کند تا بتواند در جهت رفع اشکالات و ناهنجاری های موجود در امواج مغزی خود اقدام کند. افزایش آگاهی نسبت به وضعیت امواج مغزی با عث می شود فرد بتواند کنترل بیشتری بر این امواج داشته باشد در حقیقت با نوروفیدبک می آموزیم به طور ارادی امواج مغزی خود را با استفاده از بازخوردی که. از دستگاه دریافت می کنیم تغییر بدهیم. نوروفیدبک ابزاری است برای کنترل، تغییر و اصلاح امواج مغزی در جهت رسیدن به کاهش علائم بیماری و افزایش سطح سلامت جسمانی و روانی.
نوروفیدبک در درمان بیش فعالی وعدم تمرکز
کلینیک پایتخت پارسه در اصفهان از مراکز تخصصی کودکان با نیازهای خاص، پس ازفعال کردن این بخش تخصصی از سال 1393 در جهت بهبود علائم بیش فعالی و عدم توجه و تمرکز در این حوزه مشغول به خدمت رسانی می باشد:
در این روش سنسورهایی که الکترود نامیده میشوند بر روی پوست سر کودک بیش فعال قرارمیگیرند. این سنسورها فعالیت الکتریکی مغز کودک را ثبت و در غالب امواج مغزی (دراغلب موارد به شکل شبیهسازی شده در قالب یک بازی کامپیوتری یا فیلم ویدئویی) به اونشان میدهند. در این حالت

پخش فیلم یا هدایت بازی کامپیوتری بدون استفاده از دست وتنها با امواج مغزی شخداش یا از دست دادن امتیاز و یا تغییراتی که در صدا یا پخش فیلم به وجود میآید، پی به شرایط مطلوب یا نامطلوب امواج مغزی خود برده و سعی میکند تا با هدایت بازی یا فیلم، وضعیت تولید امواج مغزی خود را اصلاح کند.که این خود باعث تمرینی در جهت تمرکز روی یک موضوع خاص و همچنین کنترل حرکات اضافی (وول خوردن) توسط خود کودک می شود.